Nejvýhodnější lyžování ve Špindlu nově nabízí jedinečnou možnost pro ty, co milují večerní lyžování

 Ostatní 
03. září 2019 14:01 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Skiareál Špindlerův Mlýn nabízí nejlevnější celosezónní skipas Skiareál Špindlerův Mlýn
Nejvýhodnější neomezené lyžování ve Špindlu díky CHYTRÉ SEZÓNCE nově nabízí i jedinečnou, limitovanou možnost pro ty, co milují večerní lyžování!

Skiareál Špindlerův Mlýn nabízí nejlevnější celosezónní skipas, tzv. "CHYTROU SEZÓNKU", díky které si milovníci zimy užívají lyžování neomezeně po celou sezónu. Jenže skiareál si toho na zimní období připravil ještě víc. Slyšeli jste už o CHYTRÉM VEČERKU?
 
Dvacet sedm kilometrů perfektně upravovaných sjezdovek, jedenáct vleků, šest lanovek. CHYTRÁ SEZÓNKA je klíčem nejen k neomezenému lyžování, ale i k množství výhod, slev a výjimečných zážitků. Pro obrovskou oblibu tohoto skipasu připravil skiareál pro jejich majitele i exkluzivní CHYTRÉ VEČERKO.
 
„Každý vlastník CHYTRÉ SEZÓNKY má nyní možnost zakoupit si i CHYTRÉ VEČERKO, které bude v prodeji od 2. září. Klientům umožní večerní lyžování, které je ve skiareálu velmi oblíbené pro své nádherné prostředí a nejkvalitnější osvětlení. Samozřejmě, že tuto výhodu nabízíme za velmi atraktivní cenu,"popsal ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš. 

Cena CHYTRÉHO VEČERKA bude pouhých 1490 korun, tedy přibližně jako pouhá tři večerní lyžování. Pro svou nízkou cenu a vysoký zájem ale bude CHYTRÉ VEČERKO možné dokoupit pouze v omezeném počtu 1000 kusů. Zakoupit si ho mohou pouze majitelé CHYTRÉ SEZÓNKY.
 
A co vlastně nabízí základní CHYTRÁ SEZÓNKA, která se finančně vyplatí i těm, kteří do areálu přijíždí lyžovat na týden nebo dva až tři víkendy? „Každý majitel CHYTRÉ SEZÓNKY má od prosince 2019 do konce zimní sezóny 2020 nárok na jeden malý servis svého lyžařského vybavení a další mimořádné výhody v půjčovnách i servisu. Samozřejmostí je pak neomezené lyžování po celou sezónu s jedním skipasem, a to vše bez čekání u pokladen.

Majitelé CHYTRÉ SEZÓNKY mají i přednostní termíny na TOP produkty a akční nabídky na zážitky Skiareálu Špindlerův Mlýn. Bonusem je i možnost čerpat slevu 20 % ve všech našich zařízeních Spindl Gastronomy po celou zimní sezónu,“dodal ředitel Hroneš.
 
Získat takto výhodný skipas je možné pouze do konce září. CHYTRÉ VEČERKO je možné dokoupit pouze se skipasem CHYTRÁ SEZÓNKA a připravených jich je k zakoupení omezený počet. Nádheru večerního lyžování si tak skoro "za hubičku" mohou užít jen ti nejrychlejší. Za CHYTROU SEZÓNKU Skiareálu Špindlerův Mlýn zaplatí zájemci do konce září pouze 6990 korun, od října se ale bude její cena zvyšovat. Kdo tedy s jejím pořízením bude vyčkávat až do začátku lyžařské sezóny v prosinci, musí počítat s částkou 11 990 korun. Tato částka platí pro kategorii „Dospělý“, pro ostatní věkové kategorie je cena adekvátně nižší.
 
CHYTROU SEZÓNKU je možné zakoupit jen prostřednictvím e-shopu www.gopass.cz.
Registrace do věrnostního programu GOPASS je zcela zdarma. Více informací o programu najdete na www.skiareal.cz a www.gopass.cz.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47