Svatební diář aneb po čem nevěsty nejvíc touží

 Krása 
09. března 2020 12:52 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Každá nevěsta touží být ve svůj den nejkrásnější Depositphotos
Požádal vás váš drahý o ruku a vy jste řekly ANO! Tak přesně o tohoto okamžiku nastává čas vymýšlení, plánování a zařizování. Dnes už se běžně většina starostí a zařizování kolem svatby přesouvá na profesionály ze svatební agentury. Nicméně stále jsou věci, které si zkrátka musíte zařídit sama.

Pokud chcete být v den D dokonalá, je třeba začít se zkrášlováním, co nejdříve. Samozřejmě hodně záleží, co vše byste chtěla na sobě vylepšit.

Toužíte po svůdnějším dekoltu, plochém bříšku, bezchybné pleti či precizním svatebním účesu? Pak se svěřte opět do rukou profesionálů, tentokrát však z oblasti krásy a estetické medicíny. Na odbornou konzultaci se objednejte co nejdříve. Spolu s odborníkem zvolíte přesně dle vašich požadavků vhodné zákroky a sestavíte harmonogram jednotlivých ošetření tak, aby na sebe navazovaly a v případě výraznějších invazivních zákroků, aby vše bylo perfektně zhojeno. To potvrzuje i dermatoložka a anti-agingová specialistka MUDr. Tereza Gabryšová z kliniky Yes Visage: „Co se týká zkrášlení pleti a zbavení se drobných nedostatků na pokožce je ideální začít asi měsíc před svatbou. Pokud by nevěsta chtěla mít svůdnější dekolt a rozhodla se pro zvětšení prsou nebo by chtěla odstranit křečové žíly či odsát tuk z problematických partií je dobré začít už dva měsíce dopředu.“

Po čem nevěsty nejvíc touží?

PO SVŮDNĚJŠÍM DEKOLTU – v případě, že si přejete zvětšit poprsí je ideální to řešit alespoň tři měsíce dopředu. Nejpozději však dva měsíce před svatbou, neboť termíny operací se objednávají s větším časovým předstihem a zároveň je třeba počítat s nějakým časem na rekonvalescenci.

PO SEXY KŘIVKÁCH – stejně brzy začněte plánovat i případnou modelaci problematických partií jako je bříško, stehna či boky. Na laserovou liposukci SlimLipo se objednejte alespoň dva měsíce předem.

PO DOKONALÝCH NOHÁCH – záleží na rozsahu křečových žil a pro vás vhodné metodě jejich odstranění. Avšak s ohledem na následné nošení kompresivních punčoch je dobré podstoupit zákrok 6 týdnů dopředu. Existuje však metoda odstranění varixů za pomoci žilního lepidla VenaSeal, kdy během několika minut máte po starostech a není nutné po zákroku nosit kompresivní punčochy. Tedy zvládnete to klidně i den před svatbou.

PO BEZCHYBNÉ PLETI – pro stoprocentní výsledek je třeba některá ošetření opakovat, proto je vhodné si zajít měsíc dopředu na odstranění drobných nedokonalostí pleti za pomocí laseru. Snadno se tak zbavíte nechtěných jizviček, pigmentace, žilek a chloupků. Co se důkladné očisty a regenerace pleti za pomoci ošetření YES CARE či plazmaliftingu týká, objednejte se ideálně 14 dní předem. Klidně můžete i později, ale počítejte s tím, že maximální efekt regenerace pleti se projeví až s odstupem několika dnů.

PO TVÁŘI BEZ JEDINÉ VRÁSKY – pokud vás trápí vráska mračivka či kruhy pod očima vyřešíte to snadno díky aplikaci botoxu a výplní kyseliny hyauloronové. Ideální je přijít dva týdny předem, kdyby se náhodou v případě citlivější pleti objevila malá modřinka.

PO NEODOLATELNÉM POHLEDU – v případě, že toužíte po výrazném obočí, po plných rtech a po hustých a dlouhých řasách není vhodnější příležitost, kdy své sny naplnit, než ve svatební den. Na zahuštění a prodloužení řas se můžete objednat i dva dny předem. Za to v případě permanentního make-pu je třeba přijít až šest týdnu dopředu. Pro dokonalý a přirozený finální výsledek je třeba více sezení.

PO PRECIZNÍM ÚČESU – jestliže si přejete mít dlouhé a husté vlasy, které vám příroda bohužel nenadělila nebo vám už zkrátka do svatby nedorostou, zajděte si na profesionální prodloužení a zahuštění vlasů. Zvládnete to klidně den před svatbou. Ovšem pro klid duše, je lepší si zajít týden předem na zkoušku účesu, vyfotit si se a poradit se třeba s nejlepší kamarádkou.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47