Řekněte dost a zatočte s nadbytečným tukem, celulitidou i otoky. Výsledky se dostaví velmi rychle

 Krása 
20. února 2021 18:19 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Každý chce viditelné výsledky co nejdříve Depositphotos
Tuky naše tělo potřebuje k optimálnímu fungování. Nadměrný příjem tuků má však za příčinu zdravotní potíže, nadváhu a obezitu. Za zvětšení vrstvy podkožních tukových buněk může nadbytek sladkostí, nedostatek pohybu i stres.

Tuk je nezbytný pro celou řadu funkcí v našem organismu. Zajišťuje správnou termoregulaci, funguje jako transportní systém důležitých vitaminů rozpustných v tucích (A, D, E, K) a zastává funkci jedné z hlavních zásobáren energie. Problém nastává tehdy, kdy se procento tuku přehoupne do nezdravých hodnot. Nadváhou a obezitou trpí více než polovina české populace a stále více přibývá i obézních dětí. Psali jsme také: Časté chyby, kterými rodiče nevědomky poškozují zdraví svých dětí.

Nadváha a obezita se po světe stává velkým problémem. Má špatný vliv na zdraví i psychický stav. Pokud i vás trápí nějaké ty faldy, vyzkoušejte nový zcela revoluční přístroj, který nabízí dosud nevídané výsledky v péči o tělo. Jde o neinvazivní, přesto hloubkovou a účinnou stimulaci pojivové tkáně, jež zaručuje viditelné výsledky už po první aplikaci. Jako jediný přístroj na světě dokáže díky inovativní patentované technologii Roboderm řešit různé problémy pokožky, a to za pomoci MultiMikro Alveolární Stimulace (M.M.A.S.).

Navíc přidáním technologie LASER a LED, umožňuje dosáhnout rychlejších a cílenějších výsledků v ošetřovaných oblastech. Bylo klinicky prokázáno, že LASER s vlnovou délkou 915 nm proniká do tkání a je absorbován lipidy, což vytváří tepelný efekt, který zjemňuje tuk. LED dioda 650 nm zase modifikuje propustnost membrány tukových buněk.

Yes Body Care dokáže zcela bezbolestně již během několika ošetření výrazně předefinovat siluetu postavy. Urychluje metabolickou výměnu, zvyšuje cirkulaci krve a zlepšuje buněčnou aktivitu, dodává jedinečný pocit spokojenosti a harmonie těla a mysli. Mezi ošetřeními není nutné dělat pauzy, lze je provádět každodenně a výsledky jsou o to rychlejší.

Nový přístroj umožňuje tato vysoce účinná ošetření:

Program formování postavy (zeštíhlení a zpevnění):

Pomocí stimulace pojivové tkáně dochází ke zlepšení její kompaktnosti a lepší tvorbě kolagenu a elastinu. Dochází k pozvednutí zadečku, zpevnění kůže na tricepsech, zpevnění pokožky dekoltu a prsou.

Program pro řešení celulitidy:

Zlepšuje mikrocirkulaci pro aktivaci metabolické výměny, otoky, buněčný trofismus, kvalitu kůže, elasticitu a kompaktnost, působení LASERU a LED má intenzivní účinek na tukové buňky a fibroblasty, aby zlepšil stav celulitidové tkáně.

Program na řešení otoků:

Zlepšuje krevní a lymfatický oběh, okysličení tkáně, okamžitá a dlouhotrvající úleva, snížení otoků a fibrózy, rychlejší estetické a funkční zotavení, zmenšení obvodu končetiny postižených lymfedémem, funkční zlepšení končetiny postižené lymfedémem.

Program po liposukci:

Včasné zotavení tkání a jejich harmonizace, vyhnutí se typickému vlnovému efektu po liposukci.

Program pro omlazení obličeje, řešení podbradku

Pomocí stimulace pojivové tkáně dochází ke zlepšení její kompaktnosti a lepší tvorbě kolagenu a elastinu. Dochází ke zpevnění a vyhlazení tváře, případně podbradku.

Přístroj Yes Body Care je dokonalé a 100% přírodní řešení pro jakýkoli druh kůže a nemá žádné vedlejší účinky. Navíc kromě unikátních zmiňovaných benefitů pro pokožku celého těla i obličeje nabízí jako velmi příjemný bonus wellness zážitek a celkovou relaxaci.

Témata: celulitida, léto, plavky
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47