Jarní trendy, které můžete vynést už nyní

 Móda 
16. února 2021 08:38 / Mirka Malá
  0
📷
5 fotografií v galerii
Černá kožená klasika bude z kraje jara absolutní hit Depositphotos
Snění o teplejších jarních dnech a slunci nám pomáhá přežít současné mrazivé teploty. Ale móda rozhodně nezamrzla a už je tu s prvními jarními kousky, které můžeme vynést i v tomto chladném období.

Některé z nejžhavějších trendů pro jaro/léto 2021 už lze opravdu nosit, a přestože na světě není všechno jen černé nebo bílé, váš šatník takový podle nových trendů může být.

Monochromatický styl už předvedla řada předních módních domů. Zkrátka černá a bílá v různém provedení budou na jaře všude, kam se jen podíváte. Takže co si vyberete vy?

Monochromatické šaty

Je to naprostá klasika. Černobílé šaty mohou mít plno podob, například černý základ s mnoha malými bílými kytičkami. Ale mohou to být také proužky nebo kostičky a další vzory.

Svetry

Svetry patří rozhodně mezi ty kousky oblečení, které snadno obléknete i v zimě, i když už ty v monochromatickém stylu patří do jarních trendů. Stylisté vyzdvihují především oversized kardigany v černé a bílé, které se skvěle hodí k černým kalhotám.

Boty

Ano, i boty mohou být v černobílé kombinaci. Ostatně bílá byla jedním z trendů letošní zimy u bot a černá je klasika, která tu bude navěky. Můžete si tedy například pořídit bílé kotníkové boty s černou gumou po stranách.

Bundy

Na bundy rozhodně brzy dojde, jen co přejdou současné extrémní mrazy. Především pak na ty kožené, protože kůže vůbec hlásí velký návrat. Takže taková černá kožená klasika s bílým kožíškem na límci a rukávech bude z kraje jara absolutní hit.

Trenčkoty

Tyto jarní kabáty patří mezi stálice, pokud zrovna neprožíváte období, kdy nosíte svoji oversized parku. Pokud si na jaro budete pořizovat nový trenčkot, pak rozhodně sáhněte po nějakém černobílém, ideálně proužkovaném trenčkotu.

Pletené vesty

Pletené vesty měly jistou přestávku, ale znovu se hlásí o svoje místo na módním slunci. Na jaro jsou ideálním outfitem v kombinaci s hezkou halenkou či košilí. Co by tedy mohlo být ideálnějšího než bílá halenka a přes ni bílá pletená vesta s černým proužkem okolo véčkového výstřihu? Dále čtěte: Chytré stylingové tipy pro menší ženy.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve