Využijte pro svou krásu dětský olej, máme pro vás úžasné tipy

 Krása 
02. února 2018 10:31 / Šárka Sokolská
  0
📷
5 fotografií v galerii
Dětské olejíčky mají široké uplatnění v kosmetice Shutterstock
Milujete vůni dětských olejíčků, a nebo vám snad doma zbylo trochu v lahvičce? Využijte jej pro sebe a budete se také cítit doslova jako miminko.

Dětské olejíčky bývají obvykle velmi jemné. A to proto, aby vyhovovaly i té nejcitlivější pokožce miminek. A proč nemít taky tak krásnou a jemnou pokožku, jako mají nejmenší děti? Věřte, že se s ním dají dělat i ještě další věci.

Šetrný odličovač

Došel vám odličovač očí? Sáhněte po dětském olejíčku. Ten vám krásně odstraní make-up okolo očí, aniž by pokožku vysušoval. A olej můžete následně použít i na odlíčení rtů.

Hrubá kůže změkne

Pokud máte tvrdou a hrubou kůži na patách nebo loktech, mažte je denně olejem a uvidíte, jak tyto části budete mít jemné, doslova jako kůže miminka.

Místo holící pěny

Každé ženě se občas stane, že si zapomene koupit holící gel. Ale i zde vám může pomoci dětský olej. Stačí, abyste si před holením potřela nohy olejem. Uvidíte, že nejenom zamezíte případným škrábnutím, ale vaše nohy budou hlavně neuvěřitelně hladké.

Dokonalá manikúra

Lakování nehtů bývá někdy skutečná miniaturní práce a občas se každé ženě stane, že prostě a jednoduše přetáhne. Pokud si ale namažete olejíček kolem nehtů, půjdou vám veškeré nepřesnosti krásně smýt. Dejte však pozor, aby se olej nedostal i na nehet, protože jinak vám bude váš lak na nehty špatně držet. Jestli vám vaše manikúra skutečně nevydrží déle než tři dny, ať děláte co děláte a máte i ty nejlepší laky, možná děláte něco přesto špatně. Rady, jak tomu předejít, jsme psali zde.

Olejová koupel

Po náročném dni je nejlepší teplá koupel. A když si do ní přidáte i pár kapek dětského oleje, uvidíte, jak budete mít krásnou a hladkou pokožku. Nemáte vanu nebo nejste milovnicí koupelí? Pak si po sprše aplikujte ještě na vlhkou pokožku olejíček. To samé jste přeci dělala i svým dětem a jakou měly krásně hebkou kůži. A tu můžete mít i vy.

Tip na závěr

Není nic horšího, než mít ve vlasech žvýkačku. Když ji ale potřete olejem a necháte pár minut působit a uvidíte, jak ji krásně vyčešete.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve