Fenomén Esmeralda: Jak dnes vypadají hlavní hrdinové slavného seriálu?

 Retro 
14. dubna 2019 09:16 / Gabriela Opltová
  5
📷
18 fotografií v galerii
Telenovela Emeralda trhala divácké rekordy po celém světě Instagram
Vzpomínáte na Esmeraldu? Jedna z prvních telenovel po revoluci, která přitáhla k obrazovkám obrovské množství diváků a hlavně divaček. Jak dnes vypadají hlavní hrdinové? 

Esmeralda se stala obrovským fenoménem. Mluvilo se o ní všude, vymýšlely se na ni vtipy a sledovalo ji neuvěřitelné množství lidí. Mimořádně úspěšná mexická telenovela byla natočena v roce 1996. Má 137 dílů a hlavní role ztvárnili Leticia Calderón a Fernando Colunga. Jak vypadají hlavní hrdinové dnes?

Co dnes dělá Esmeralda?

Leticia Calderón oslavila v loňském roce padesátku. Už není tmavovláska, ale blondýna a stále se živí herectvím. Ale už nehraje mladé krásky. Přesto je ve Střední Americe stále velmi oblíbená. K jejím velkým koníčkům patří vaření. Na to jak vypadá představitelka krásné slepé Esmeraldy dnes, se podívejte v galerii. 

Frajer José Armando

Krásného José Armanda si zahrál dnes třiapadesátiletý Fernando Colunga. Jako jediný si zahrál v pěti po sobě jdoucích úspěšných telenovelách. Po Esmeraldě ještě například v telenovele Alborada, kde předvedl své šermířské umění, a Láska neumírá z roku 2009. V této telenovele předvedl své kaskadérské kousky na motorce. Některé záliby herce jsou opravdu adrenalinové. Patří k nim rychlá jízda na motorkách či potápění. Fernadno má vztah k automobilům a vlastní i menší prodejnu s autodíly.

Přihlouplý chasník Adrian

Co dnes dělá Alejandro Ruiz, který si v telenovele zahrál trochu přihlouplého chasníka a osudovou lásku bohaté Graciely? Dnes je mexickému herci 51 let a od dob natáčení se výrazněji nezměnil. Přesto, že vypadá stále k světu, žije sám. Před pár lety se rozvedl, ale stará se o dvě děti, syna Maximiliana a dceru Arantzu. Ačkoliv po herectví nikdy netoužil, přineslo mu úspěch, slávu a peníze. Telenovely jsou mu zřejmě souzeny. 

Nešťastná Graciela

Nešťastnou Gracielu ztvárnila dnes 44 letá Nora Salinas. Dříve, než se stala herečkou, byla modelkou. Účastnila se soutěže Miss Mexico, kde skončila jako druhá finalistka.

Na vrchol slávy ji ale vymrštila právě role Graciely ve zmíněné velmi úspěšné telenovele. Po natáčení Nora onemocněla a odmítala jednu nabídku za druhou. K herecké práci se vrátila až v roce 1999. Opět v telenovele. Byla dvakrát vdaná, ale ani jedno manželství nevydrželo. Dnes je podle svých slov spokojená a šťastná. Těší se z pracovních úspěchů a dvou krásných dětí. Šestnáctiletého  syna José Miguela (má ho z prvního manželství s Miguelem Borbollom) a osmileté Scarlet (z druhého nezdařeného manželství s Mauricem Beckerem). (Dále čtěte: Pamatujete na dívenku z vánoční čokoládové kolekce: Jakou oměnu dostala za focení).

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47