Módní tip léta: Pořiďte si plážovou tašku, se kterou můžete vyrazit i do města

 Móda 
30. července 2019 16:47 / Eva Vogelová
  0
📷
18 fotografií v galerii
Slaměnou tašku můžete kombinovat s různými outfity Archiv
V létě potřebujete plážovou tašku, kterou si vezmete s sebou k moři či bazénu. Kupovat si plážovou tašku s tím, že ji použijete jen párkrát v roce k vodě, není moc praktické. Z toho důvodu je lepší pořídit si takovou tašku, kterou si s sebou můžete vzít i do města.

Plážová taška by měla být prostorná, abyste do ní mohla dát i osušku, plavky, potápěčské brýle, pití či knihu. Vyberte si materiál, který nepoškodí voda a lze ho bez větších potíží vyprat. Ideální jsou látkové či slaměné tašky. Možná se budete divit, ale i některé tašky z takových materiálů můžete sladit s běžným oblečením a nosit je do města. Pokud nechcete tahat těžkou tašku na jednom rameni, můžete si pořídit i plážový batoh.

Slaměné tašky

Slaměné tašky jdou zase do módy. Můžete si je vzít s sebou k moři, ale i do rušného města. Existují v mnoha různých variantách, takže si budete moci vybírat. Pořídit si můžete klasickou tašku pouze v barvě přírodní slámy, s barevným potiskem či bambulkami.

Slaměnou tašku můžete kombinovat s riflovými či látkovými kraťasy a volným tričkem. Ležérní styl se ke slaměné tašce hodí velmi dobře. Můžete si k ní obléct i volné šaty s otevřenými botami. Sandály budou ideální.

Tašky s námořnickými proužky

S námořnickými proužky nemůžete udělat chybu. Látková taška s modrobílými pruhy se hodí k vodě i do města. K ní si můžete obléct modré či bílé šaty. K pruhované tašce stejně jako ke slaměné se hodí riflové kraťasy. K nim si oblečte bílou halenku.

Bílá barva vypadá nejen hezky, ale v létě je i praktická, protože odpuzuje sluneční paprsky a nebudete se tolik potit jako třeba v černé. Nazout si ke svému outfitu s plážovou taškou můžete tenisky, žabky nebo sandály s neutrální barvou.

Tašky s veselými motivy

V létě mají lidé lepší náladu než v zimě díky slunečním paprskům a teplu. K létu patří barvy a veselé motivy. Nepořizujte si plážovou tašku s nevýraznými barvami. Pozitivní motivy, tvary a barvy vám zlepší náladu.

Můžete si pořídit tašku s plameňáky, slony nebo želvami. Barevné tašky se hůře kombinují s outfitem, ale není to nemožné. Stačí si na sebe obléci oblečení s neutrálními barvami. Zkombinujte barevnou tašku s jednobarevnými šaty.

Plážový batoh

Pokud vám taška na jedno rameno přijde nepraktická, pořiďte si plážový batoh. Vyberte si nejlépe látkový nebo slaměný. Oba materiály se budou hodit k běžným outfitům. Batoh si můžete nasadit k ležérnímu stylu šatů. Outfit doplňte slunečními brýlemi. Prozradíme vám, jaké jsou letos v módě.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve