Sexuální aktivitu můžů i žen zvýší rozchodnice růžová. Jednoduše si ji vypěstujte

 Ostatní 
01. března 2021 16:28 / Hana Jordánová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Rozchodnice obsahuje mnoho látek, které působí na sexuální aktivitu Depositphotos
Stop neustálému utrácení za nejrůznější přípravky na zvýšení sexuality. Vypěstujte si ji jednoduše doma na skalce. Rozchodnice růžová neboli zlatý kořen má oproti chemickým přípravkům tu výhodu, že sexuální aktivitu podporuje i u žen. Zůstává však poněkud opomíjená, což je škoda, neboť má i další zdravotní účinky.

Kdo by nechtěl být výkonný v posteli, zdatný ve sportu nebo třeba lepší v učení? Ač je to k nevíře, to všechno zajistí rozchodnice růžová. I v odborných kruzích je rozchodnice růžová považována za jedno z nejsilnějších afrodiziak. Jen se o ní tolik nemluví. Jde o tučnolistou rostlinu dorůstající do výšky 30 až 50 centimetrů se žlutými květy. Její rozemleté kořeny vydávají silnou vůni květů růže, proto rozchodnice růžová. Ještě nedávno byla hojně rozšířená ve volné přírodě. Lidé ji však kvůli zdraví prospěšným  účinkům téměř vyhubili, proto je dnes přísně chráněnou rostlinou. V současné době si ji však můžete pořídit ve specializovaných zahradnictvích za pár korun a zasadit ji na zahradě.

Přestože jejím domovem jsou atajské krajiny, pěstovat ji lze snadno i v našich klimatických podmínkách. Není náročná na prostředí, proto ji lze běžně pěstovat třeba ve skalce. Není ani příliš náročná na vodu, stačí běžná zálivka. Dá se také snadno množit. Její oddenky pak můžete použít na výsadbu v jiné části zahrady, anebo je věnujte sousedovi.

Rozchodnice obsahuje mnoho látek, které působí nejen na sexuální aktivitu. Má dokonce větší účinky než známější žen-šen. Léčivé jsou dužnaté oddenky, nať i přídatné kořeny. Oddenek má zlatavou barvu, na řezu je bílý a chutná velmi trpce.

Účinky

  • Zvýšení sexuální výkonnosti.
  • Povzbuzuje fyzický i duševní výkon.
  • Zlepšuje paměť.
  • Zvyšuje bdělost.
  • Zvyšuje imunitu.
  • Zahání únavu.
  • Pomáhá při léčbě rakoviny.
  • Podporuje funkci jater, srdce.
  • Používá se při roztroušené skleróze, tuberkulózy nebo cukrovky.
  • Zlepšuje sluch.
  • Pomáhá při depresích.

I když neobsahuje kofein, který mnozí z nás nemohou ze zdravotních důvodů, jeho účinky jsou až o 60 % silnější než šálek kávy. I díky tomu jej rádi používají sportovci, manažeři i studenti.

Zlatý kořen skvěle pomáhá i starším lidem. Obsahuje totiž kyselinu jantarovou, která viditelně omlazuje buňky a zpomaluje tak stárnutí.

Vynikající výsledky se objevily při léčbě parodontózy, kdy se přikládají obklady extraktu rozchodnice růžové a oleje v poměru jedna ku jedné na dásně, 20 minut několikrát denně.

Upozornění!

nepodávejte v těhotenství a v době kojení! Dodržujte stanovené dávkování a užívejte maximálně po dobu šesti až osmi týdnů. Po dvouměsíční přestávce můžete užívat znovu. V případě pochybností se poraďte se svým lékařem. Rozchodnice podporuje i hormon štěstí, čtěte zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod