V plavkách můžete vypadat štíhleji, když se naučíte skrývat nedostatky

 Móda 
26. července 2021 08:22 / Eva Vogelová
  0
📷
7 fotografií v galerii
V plavkách můžete vypadat skvěle i s několika kily navíc  Depositphotos
Léto je pro většinu lidí nejlepší období v roce. Nemusíte na sebe navlékat několik vrstev oblečení, můžete se opalovat a ještě si zajistíte dostatek vitaminu D. Mnoho žen rádo relaxuje u vody, ale necítí se komfortně, protože na sobě mají jen plavky. Pokud nejste smířené se svým tělem a některými jeho nedostatky, můžete se pokusit je skrýt. Jak to provést?

U vody si odpočinete pouze tehdy, pokud se tam budete cítit dobře, což se studem za své tělo nejde. Pro mnoho žen je svléknutí do plavek nepříjemné. Sebevědomě se však můžete cítit na pláži či u bazénu i s několika kily navíc. Nemusíte hubnout, stačí nedostatky šikovně zamaskovat, což není těžké, když víte, jak na to.

Vyberte si plavky na základě typu postavy

Nejprve si musíte vybrat plavky, které vaší postavě lichotí. Postava typu přesýpacích hodin má stejně široká ramena i boky a štíhlý pas. Nejvíce jí sluší dvoudílné plavky, které zvýrazní útlý pas. Nemusíte se bát plavek bez ramínek, bikin nebo brazilek. Ženy s postavou jablka mají výraznější bříško a téměř neviditelný pas, který mohou skrýt jednodílnými a jednobarevnými plavkami s vykrojenou spodní částí. Pokud se řadíte mezi ženy, které se narodily s postavou typu hrušky, máte široké boky a úzká ramena.

Snažte se odpoutat pozornost od rozsáhlejších boků a stehen tím, že si pořídíte tmavý a nevýrazný spodní díl plavek. Vrchní díl by měl být naopak výrazný, aby přitáhnul pozornost k horní části těla. Postava typu obrácený trojúhelník se vyznačuje širší horní částí těla, ale štíhlou spodní. Vaším úkolem bude opticky zmenšit ramena a poprsí. Vyberte si výrazný spodní díl plavek s řasením a vrstvením. Vrchní díl plavek zvolte méně výrazný bez většího výstřihu.

Noste výrazné doplňky

Výrazné doplňky z vás dokáží u vody udělat jiného člověka. Dobře sladěný plážový outfit umí odpoutat pozornost od problematických partií a budete v něm vypadat skvěle. Pořiďte si slaměný klobouk s širokou krempou, který se hodí ke všem plavkám a přitáhne k sobě pohledy ostatních. Navíc jde o módní kousek, který můžete nosit každé léto a ochrání vás před silnými slunečními paprsky. K plavkám se hodí i výrazné náušnice či náhrdelníky.

Udělejte si drdol a chytejte bronz postupně

U vody nechoďte s rozpuštěnými vlasy. Vyčesejte je do ležérního drdolu, který půjde vidět. Váš krk bude vypadat delší a štíhlejší. Díky drdolu si nenamočíte vlasy, což je další pozitivum. Dbejte také na to, abyste se nespálily. Když se budete opalovat postupně, pokožka vám ztmavne, aniž by zrudla a vydrží déle opálená. Bronzová kůže vás udělá hezčí a snadněji zakryje nedostatky, zatímco na bílé jde vše vidět. Přečtěte si také o letošních plavkových trendech. Potěší odvážné ženy, ale i ty, které by rády zakryly své nedostatky.

Zdroj: wikihow.com, howdoesshe.com, canyonbeachwear.com.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47