Zrzavá balayage je nový vlasový trend pro podzim 2021

 Krása 
31. července 2021 10:21 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zkuste kombinaci kaštanových, jahodových a růžových tónů Depositphotos
Rudé vlasy, jak se obecně říká zrzavému odstínu, jsou populární už několik let. Ať už tmavý, nebo světlý zrz, vždy budete in. Letošní podzim zřejmě tento trend dosáhne svého vrcholu s novou vychytávkou.

Řeč je o zrzavé balayage, tedy zjednodušeně řečeno zrzavém melíru. V tomto případě půjde zejména o kaštanové, jahodové a růžové tóny, jež vytvoří přirozený a vícerozměrný efekt.

Co je balayage

Pokud jste se s balayage ještě nesetkaly, pak je dobré vědět, že jde o metodu, která vás u vašeho kadeřníka na nějakou chvíli zdrží. Zjednodušeně jde o takový složitější a propracovanější melír.

Rozdíl mezi klasickým melírem a balayage je v tom, že při melírování se barví jednotlivé prameny od kořínků, zatímco u metody balayage se barví celá délka vlasů najednou. Tím vzniknou zajímavé přechody mezi nabarvenými prameny a zbytkem vlasů.

Rudé vlasy jsou hitem už i u módních návrhářů

Konec léta a podzim budou rudé vlasy s balayage vidět všude. Na přehlídkových molech se to zrzkami jen hemží, včetně těch nejslavnějších modelek současnosti, mezi které jistě patří třeba Gigi Hadid nebo Ashley Benson.

Pokud tedy chcete změnit barvu svých vlasů a chcete být trendy, pak se určitě rozhodněte pro zrzavou balayage.

Jakmile změníte barvu svých vlasů podle tohoto nejnovějšího trendu, nesmíte zapomenout na jednu důležitou věc. Zrzavé vlasy totiž vyžadují jiné líčení, než na které jste zvyklé, ať už jste blondýnky, nebo brunetky. Rudé vlasy vyžadují spíše teplé odstíny. Zkuste například odstíny hnědé nebo oranžové pro oční stíny a mezi rtěnkami hledejte například korálový odstín.

Jaký odstín samotné barvy na vlasy zvolíte, je jen na vás, nebo si raději nechte poradit od svého kadeřníka, který vám vaši zrzavou balayage bude dělat. Odstínů zrzavé je totiž opravdu mnoho, a tak se nějaká ta rada od odborníka bude hodit. Společně zvolíte tu, která vám bude nejvíce slušet. Dále čtěte: Cottagecore je ve světě krásy stále oblíbenější. Jaké produkty vybrat?

Zdroj: Stylist.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve