Líbí se vám kolega? Tyto signály vám napoví, že má o vás zájem

 Vztahy 
03. srpna 2018 14:14 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
Muži vysílají řadu signálů, když se mu líbí některá žena Shutterstock
Potkáváte se každý den v práci, líbí se vám a nemůžete na něj přestat myslet? Zamilovat se do vašeho kolegy či kolegyně není totiž nic neobvyklého. Otázkou ale je, zda je to oboustranné.

Láskám se v práci daří. Je to často dáno i tím, že většina z nás pobývá v práci více hodin než doma, a tak takové citové vzplanutí na pracovišti není opravdu ničím mimořádným. Ale otázkou je, pokud si nejste jisti, zda má druhá polovička skutečně zájem navázat kontakt mimo pracoviště. Není totiž nic horšího, než být odmítnuta mužem, kterého pak budete dál denně potkávat.

Úsměv na potkání

Velmi dobrým znamením je, pokud se na vás usměje, kdykoliv se potkáte. A obzvlášť, pokud byl vteřinu předtím jeho výraz spíš zasmušilý. Už v tuto chvíli si můžete být jistá, že se mu líbíte. A můžete jej pozvat na první rande. Pokud vás zajímá, co obvykle na takové schůzce muže nejvíce zajímá, psali jsme na toto téma více zde.

Pohled a naklánění

Naklání se k vám, kdykoliv mluvíte? Pak je mu vaše fyzická přítomnost příjemná. A stejně tak, pokud před vámi takzvaně vypne hruď. Rovněž si všímejte, co dělají jeho oči. Jestliže pravidelně brousí pohledem k vám, ale ve chvíli, kdy se na něj zadíváte i vy oči sklopí, je to známka zájmu. Nicméně pozor. Pokud to vypadá, že se dívá přes vás, neznačí to vždy aroganci nebo nezájem. Může jít o stydlivost.

Špičky směrem k vám

Špičky nohou jednoduše vždycky míří tam, kam nás to táhne nebo kam chceme jít. Proto, jestli jeho špičky nohou směřují k vám, je to jasný signál, že chce být s vámi. Pokud je k vám otočen jen trupem a obličejem, ale jeho nohy míří na dveře, není to moc dobré znamení.

Hodně mrká

Pokud je ve vaší blízkosti někdo, koho sexuálně přitahujete, automaticky tento člověk začne více mrkat. Může za to mozek, který takto podvědomě reaguje ve chvíli, kdy dostane impulz o přitažlivosti druhého člověka.

Hraje si s oblečením

Pokud se potkáte a začne si najednou upravovat límeček u košile, hraji si s knoflíky od saka, uhlazuje si vlasy a urovnává si vousy, věřte, že se snaží vypadat co nejlépe. Ženy dělají to samé, jen si spíš hrají se šperky, uhlazují si sukně nebo vlasy a podobně. Stejně tak vám dává najevo svůj zájem, pokud před vámi sedí nebo stojí s rukami na kyčlích.

Tady vám pšenka nepokvete

Pozor, naopak na tyto signály, které vyjadřují nezájem. V první řadě dělá přesně opak toho, co vy. Například vy sedíte, on stojí. Stejně tak se například houpe na patách, poklepává nohou a podobně. Je to jasné znamení, že nejraději by se sebral a utekl. I překřížené ruce a další signály, že překračujete jeho soukromou tělesnou zónu značí, že u tohoto člověka nemáte šanci. Raději se poohlédněte někde jinde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47