Ochutnejte afrodiziaka z lednice. Tyhle s vámi udělají divy

 Vztahy 
26. září 2018 17:12 / Martina Langová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Avokádo je jasnou jedničkou pro muže Depositphotos
Drcené kozlí rohy, brouci a jiné "nechutnosti" jsou v mnoha zemích považovány za nejsilnější sexuální stimulanty. Naštěstí nemusíme zacházet až tak daleko, pokud toužíme po silnějším vzrušení. Pomocníci jsou blíž, než by se nám mohlo zdát.

Některá afrodiziaka opravdu fungují, ale je možné se jimi předávkovat. A to rozhodně není nic dobrého, protože jde většinou o jedy. Populární jsou třeba španělské mušky. Tedy prášek z rozdrceného zelenozlatého broučka puchýřníka lékařského. Pokud to s ním přeženeme, můžeme si poškodit ledviny nebo přivodit vnitřní krvácení. Sáhněme proto raději po bezpečnějších povzbuzovačích.

Afrodiziaka z lednice

Nejobyčejnějším afrodiziakem, které najdeme téměř v každé lednici, je obyčejný celer. Dokáže pěkně podráždit centrální nervovou soustavu a taky podpoří činnost nadledvinek. Právě to je orgán, který má na svědomí kvalitu sexuálního prožitku. Sáhnout můžeme však i po ženšenu, který zase povzbudí endokrinní pohlavní žlázy.

Kustovnice čínská dodá sílu a vytrvalost. Pokud si ji dá před aktem muž, ručíme za to, že dlouho vydrží. Velmi podobné účinky, ba ještě mnohem silnější, má peruánská bylina maca neboli peruánský ženšen. Bylina je tak silná, že si hravě poradí s mužskou impotencí a ženskou frigiditou. 

Povzbuzovače pro ženy:

Anýz obsahuje estrogenní sloučeniny (ženské pohlavní hormony), které mohou navodit sexuální vzrušení. Staří Řekové a Římané mu hodně věřili. Proto prý údajně velmi často pojídali anýzová semena. 

Bazalka zvyšuje sexuální touhu i plodnost. Známé je i to, že umí zajistit celkový pocit pohody. Vůně bazalky muže naprosto rozpaluje. Dejte si ji k večeři. Skvěle chutná v kombinaci s rajčaty či kuřecím masem. A navíc pečuje o příjemný dech, což se v intimních chvílích jistě hodí.

Fíky vypadají jako vaječníky, tudíž jsou v této oblasti určené výhradně ženám. A skutečně to funguje. Pohlavní chladnost bude minulostí. Vyzkoušejte je!

Papája se řadí mezi estrogenní ovoce. Obsahuje sloučeniny, které působí jako ženský hormon estrogen. Ten se dříve používal jako lidový lék na vyvolání menstruace a produkci mléka při kojení. Usnadňuje porod a zvyšuje ženské libido.

Dráždidla pro muže:

Avokádo vypadá jako mužská varlata a také je pro ně určeno. Jako stimulans v této oblasti je avokádo využíváno údajně už od dob Aztéků.

Kardamom je aromatické koření a zároveň velmi silné afrodiziakum, které je účinné při léčbě impotence. Navíc dokáže vskutku pořádně rozpálit.

Medovina se využívala už v minulosti jako nápoj pro povzbuzení sexuální touhy. Ve starověké Persii pily dokonce páry medovinu každý den po dobu jednoho měsíce poté, co byly sezdány. Cílem bylo vytvořit to pravé rozpoložení pro úspěšné manželství. Med je bohatý na vitaminy skupiny B (tedy vitamíny nezbytné pro produkci testosteronu).

Piniové oříšky obsahují vysoké množství zinku. Pro stimulaci libida jsou využívány už od středověku, kdy se z nich připravovaly lektvary lásky.

A co dělat, když nezaberou afrodiziaka?
Když nezaberou afrodiziaka, přečtěte si tipy, jak si napořád udržet lásku a trvalý vztah.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve