Neotřelý šmrnc dodají vašim nehtům i obyčejné noviny

 Krása 
29. září 2018 15:39 / Marie Popelková
  1
📷
7 fotografií v galerii
Novinové nehty vypadají stylově YouTube
Pokud si ráda malujete nehty a přemýšlíte, jak je zkrášlit nějakým originálním způsobem, vyzkoušejte novinový design. Je to velmi snadné, přitom výsledek vypadá opravdu nevšedně a zajímavě.

Noviny po přečtení obvykle končí v kamnech nebo ve sběru. Zkuste si ale pro jednou odložit pár stránek bokem a až budete mít chvilku, vyzkoušejte novinové potisky na nehty. Nejlépe vypadá černobílá kombinace, ale pokud budete chtít experimentovat, můžete vyzkoušet i jiné barevné kombinace.

Co budete potřebovat

Na celém nápadu je skvělé to, že nepotřebujete nic extra. Prakticky vše budete mít zřejmě doma po ruce. Maximálně si zajdete do trafiky pro noviny. Nachystejte si tyto věci:

  • bílý podkladový lak (lze použít i jinou světlou barvu, třeba růžovou či modrou)
  • trochu alkoholu (je jedno, zda to bude vodka, rum či jiná pálenka)
  • noviny
  • bezbarvý povrchový lak
  • nůžky

Postup

Návod na novinové potisky na nehty je opravdu velmi jednoduchý a nevyžaduje ani žádnou velkou zručnost. Nejlépe samozřejmě bude lak s potiskem vypadat na zdravých a pevných nehtech. Pokud vás trápí špatná kvalita nehtů, zařaďte do svého jídelníčku potraviny, o kterých jsme psali zde.

Ze všeho nejdříve si vemte nůžky a noviny rozstříhejte na malé čtverečky. Stačí, když budou kousky noviny o něco větší, než je nehet.

Pak si všechny nehty nalakujte bílým či jiným světlým lakem. Aplikujte na nehty alespoň dvě vrstvy, ať výsledek stojí za to. Lak pak nechejte opravdu důkladně vyschnout. 

Když bude lak perfektně suchý, nalijte si do nějaké nádobky trochu alkoholu a vložte do něj první nehet. Jakmile je namočený, vyndejte ho ven a přitiskněte na něj jeden novinový ústřižek potiskem dolů.

Novinový papírek chvilku k nehtu pevně tiskněte a pak opatrně sundejte - písmenka se na nehet krásně otisknou. Takhle postupujte i s dalšími nehty.

Když máte potisk na všech nehtech, vemte si do ruky bezbarvý lak a celé dílo ještě pořádně zafixujte vrstvou laku.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve