Přestože tomu teploty v nížinách neodpovídají, ve Špindlu připadl nový sníh

 Ostatní 
21. února 2020 10:00 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ve Špindlu stále kraluje zima Skiareál Špindlerův Mlýn
Přestože tomu teploty v nížinách neodpovídají, ve Špindlu je stále opravdová zima a připadl nový sníh. Na více než dvaceti kilometrech sjezdovek ho leží přes půl metru.

V provozu je také večerní lyžování na nejlépe osvětlené sjezdovce v Čechách – na Hromovce. Ta je dlouhá 1540 metrů a k dispozici je i půjčovna lyžařského vybavení nebo aprés-ski bar. Díky modernímu systému technického zasněžování jsou sjezdovky vždy naprosto dokonale upravené. Jejich kvalitu oceňují i odborníci.

Špindlerův Mlýn bude tento víkend nabitý akcemi. Už zítra se po roce vrací Chinese Downhill, při kterém se 200 bikerů rozjede hromadně po červené sjezdovce dolů ve snaze být v cíli první. Klidnější povahy zase ocení Snow Show, která se tuto zimu odehrává na motivy Krkonošských pohádek. Snow Show začíná v neděli v 18:00, zároveň v této zimní sezóně naposled.

Skipasy za korunu

Řízený počet lyžařů a proměnlivé ceny skipasů jsou hlavní novinkou největšího krkonošského střediska. Zájemci si mohou už od listopadu loňského roku nakupovat skipasy dopředu online na gopass.cz podobně jako letenky. A platí, že čím dříve je koupí, tím jsou levnější. Jejich cena se navíc organicky odvíjí také od obsazenosti areálu nebo třeba počasí.

Desítky skipasů na tuto sobotu nabídne skiareál za 1 korunu. Stačí si je ulovit ve správný čas na gopass.cz, kde je možné koupit skipasy online i na jiné dny. Čas prodeje bonusových skipasů je ale pokaždé jiný a je nutné si e-shop pečlivě hlídat. Stačí mít tedy trošku štěstí a trefit správný čas.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47