Tipy na jarní svetry, které lichotí každé postavě. Zahřejí a hezky doplní váš outfit

 Móda 
25. května 2020 08:31 / Eva Vogelová
  0
📷
13 fotografií v galerii
Svetry s holými rameny i kardigany jsou velmi populární a slušivé Instagram
Jaro je v plném proudu a s ním i nové trendy. V tomto období ještě teploty nejsou tak vysoké, takže budete potřebovat svetry, které vás zahřejí. V letošním roce vládnou trendům hned několik typů svetrů, takže si mezi nimi nepochybně vyberete svého oblíbence.

Bez svetru se na jaře neobejdete. Zahřejí vás a hezky doplní outfit. V letošním roce vítězí jednobarevné svetry, které nevypadají překombinovaně, ale jednoduše. Můžete si je obléct ke kalhotám i sukni.

Svetr s netopýřími rukávy

Svetry s netopýřími rukávy vypadají neobvykle. V oblasti trupu jsou poměrně úzké a obtahují postavu. Rukávy však mají široké. Některé z nich jsou rozšířené pouze v oblasti paží, jiné i v oblasti předloktí. Hodí se k džínům, sukním i šatům. Sluší však spíše štíhlým typům žen. Korpulentní dámy by mohly svetry s netopýřími rukávy ještě rozšířit.

Svetr s holými rameny

Svetr s holými rameny má v trendech své čestné místo. Dokazuje totiž, že i ve svetru můžete vypadat sexy. Opticky vám zeštíhlí horní část těla. Navíc některé svetry s odhalenými rameny jsou poměrně volné, takže zakryjí vaše problematické partie. Pokud chcete vypadat štíhle, svetr s odhalenými rameny je pro vás ideální volbou.

Rolák

Rolákem rozhodně nic nezkazíte. Svetr až ke krku vás hezky zahřeje. Můžete si ho vzít k sukním, šatům i kalhotám. Zvolte jednobarevný rolák, který můžete dobře zkombinovat s dalším oblečením. Když se výrazně ochladí, můžete si přes něj obléct kardigan. Nemusíte se této kombinace bát, pokud jsou vaše svetry skutečně pouze jednobarevné.

Kardigan

Kardigan je nyní velmi populární, rozhodně by vám neměl ve skříni chybět. Kardigany se původně vyráběly velmi tenké. Zvýrazňovaly štíhlý pas, ale nehodily se pro jedince s pár kily navíc. Dnes se naštěstí vyrábějí tak, aby je mohly nosit nejen ženy s postavou modelky.

Kardigany jsou nyní volnější. Vyznačují se zapínáním na knoflíky a výstřihem do V. Délka končí většinou v pase, což by mohlo dělat problém ženám, které mají silnější střed těla. Pokud se to týká právě vás, zvolte raději delší kardigan, který naopak vaše bříško zeštíhlí. Kardigan si můžete obléct ke košilovým šatům. Vyberte si je podle typu postavy.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve