Ponořte se do svých snů. Co znamená, když se vám zdá o Vánocích

 Ostatní 
24. prosince 2020 07:45 / Eva Vogelová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Sen o Štědrém dni obecně symbolizuje světlou budoucnost Depositphotos
Období Vánoc bývá velmi emotivní. Před Vánocemi většina lidí zažívá velký tlak. Platí to zejména pro rodiče s malými dětmi, kteří jim chtějí přichystat zážitky, na které budou rády vzpomínat. Potěšit vás může setkání se členy rodiny, které jste dlouho neviděli. Ať už pociťujete negativní či pozitivní emoce, v každém případě vás Vánoce zasáhnou. Proto není divu, že se vám o nich i zdá.

Sny v prosinci o Vánocích nejsou nic výjimečného. Pokud o nich často přemýšlíte a připravujete se na ně, není divu, že se vám projektují i do snů. Identifikujte jednotlivé symboly, které se pojí s Vánocemi a přečtěte si jejich význam.

Sen o vánočním stromečku

Většina snářů interpretuje stromeček ve snu jako pozitivní předzvěst budoucnosti. Spojuje se s časem oslav a uvolněním napětí. Znamená to, že si už brzy oddechnete a odpočinete. Budete moct konečně chvíli vnímat jen přítomnost a obavy z budoucnosti vypustíte. Pro některé z vás vánoční stromeček může značit nový začátek.

Strom totiž symbolizuje i zrození. Pokud jste prožívali negativní nálady či přímo deprese, čekají vás světlejší zítřky. Pokud jste však ve svém snu viděli neozdobený strom, patrně vás po Novém roce čeká nějaký bolestivý zážitek. V případě, že se vám zdálo o hořícím vánočním stromku, nevěstí to nic dobrého. Čekají vás konflikty, které vám buď znepříjemní svátky, anebo následující rok.

Sen o vánočním dárku

V případě, že při přijímání a dávání daru cítíte pozitivní emoce, značí to pozitivní zážitky. Získáte nebo prožijete něco, co jste si přáli. Dary symbolizují vděčnost. Může jít také o odměnu za náročnou práci. Pokud máte negativní pocity, děje se s vámi něco špatného nebo někdo jiný vám přeje neúspěch. Modré dárky značí radost a potěšení, ale červené symbolizují zlé úmysly. Přečtěte si o vánočních zvycích, na které se už téměř zapomnělo.

Sen o Štědrém dni

Sen o Štědrém dni obecně symbolizuje světlou budoucnost. Pokud se vám však zdálo, že vidíte svoji rodinu na Štědrý den, znamená to, že byste ji příští rok neměli zanedbávat. Věnujte jí svůj čas, abyste napravili neshody ve vztazích. Nadešla chvíle usmíření a odpuštění. Krůta na štědrovečerní tabuli znamená, že vás čeká poklidné a hojné období.

Vidět děti, jak si na Štědrý den hrají ve sněhu, značí začátek něčeho nového. Možná si vypěstujete lepší vztahy se svými blízkými. Může jít také o narození dítěte. V případě, že jste ve snu o Štědrém dni viděli zasněžený dům, objeví se nějaký problém. Buď přijde nemoc, nebo se vám rozpadnou vztahy s blízkými. Snít o zasněžených stromech však znamená, že vám do života vstoupí láska, vztah či milenec.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve