Nepropásněte Festival Evolution! Vše o zdravém životním již tento víkend

 Ostatní 
19. září 2018 10:31 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Vše o zdravém životním stylu naleznete na jednom místě Festival Evolution
Kvalitní jídlo, lekce cvičení, přednášky o zdraví a osobním rozvoji nebo rady, jak na výchovu dětí. To vše a mnohem více včetně nákupů u více než dvou set vystavovatelů a bohatého programu na pěti pódiích nabídne o víkendu 22. – 23. září Festival Evolution, který se bude konat na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Pokud se zajímáte o zdravý životní styl, neměli byste si Festival Evolution nechat ujít. Festival je největší přehlídkou certifikovaných biopotravin, najdete zde však také raw potraviny, fair trade výrobky i konopné speciality. Mezi vystavovateli budou i specialisté na veganskou, vegetariánskou nebo bezlepkovou stravu, producenti zdravých potravin, rodinné firmy a farmy. A jídlu se bude věnovat i doprovodný program.

Koho můžete na festival potkat?

Zavítat můžete na přednášku fyzioterapeuta Tomáše Rychnovského, který pořádá speciální semináře na téma, jak se zbavit bolesti v těle a jak jí předcházet. Zároveň poradí, jak najít rovnováhu a stabilitu mysli, naučí vás, jak zacházet, ale i předcházet stresům a být v životní pohodě.
 
Mezi přednášejícími bude také bývalý olympionik v jízdě na bobech a nyní psychoterapeut Milan Studnička, který se zabývá koučováním a vzděláváním dospělých a zároveň pořádá kurzy pro rodiče, učitele i trenéry, jak přistupovat k malým dětem, aby se jim zachoval zdravý vývoj.

Pokud máte děti a rádi byste věděli, jak u nich rozvinout jejich talent, zavítejte na přednášku koučů Jana Mühlfeita a Kateřiny Novotné na téma, jak odemknout skrytý potenciál dětí. 
 
Už jste slyšeli pojem funkční medicína? Ať už ano nebo ne, doporučujeme nenechat si ujít zajímavou přednášku lékaře Jana Vojáčka, který je praktikem tzv. funkční medicíny, která zkoumá souvislosti příčin a následků v rámci našeho celkového zdravotního stavu. Jan Vojáček je vedoucí lékař kliniky funkční medicíny Endala a je také jedním z mála lékařů, kteří se touto cestou vydali. Přijďte si poslechnout jeho pohled a zkušenosti.
 
Pokud vás zajímá oblast osobního rozvoje, můžete se těšit na přednášku Aleše Kaliny, autora tzv. Emočních rovnic. Aleš Kalina je přesvědčený, že každý člověk má nárok na skvělý život a naplnění svých tužeb a vizí, ale je třeba vědět, jak si takovou „změnu myšlení“ nastavit ve své hlavě. Kromě koučů, psychologů nebo psychoterapeutů můžete na festivalu potkat také inspirativní osobnosti, které se nebály změnit svůj život od základů, protože je jejich dosavadní život nenaplňoval.

Skvěle zde nakoupíte

Pokud na festival zavítáte za nákupy, přijdete si na své. Kromě potravin zde bude mít široké zastoupení přírodní a bio kosmetika, chybět nebude ani ekodrogerie zajišťující ekologické prostředky a vychytávky pro domácnost. Na své si přijdou také příznivci přírodních tkanin, biotextilu a  rodiče zde najdou vše potřebné pro své ratolesti. Pro nejmenší návštěvníky je na festivalu připraven pestrý program formou hudebních i výtvarných dílniček, včetně hlídacího koutku. Více informací o Festivalu Evolution najdete na webových stránkách Evolution.cz

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47