Nebojte se kleštiček na řasy. Naučte se je používat jako profík a zamilujete si je

 Krása 
25. ledna 2021 10:00 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kleštičky s řasami umí kouzla Pixabay
Kleštičky na řasy umí vykouzlit krásný pohled. Ale pokud je nepoužíváte správně, můžete si naopak řasy nevratně poničit. Poradíme vám, jak je používat jako profík.

Mít pronikavý pohled je sen asi každé ženy. V dnešní době plné vychytávek je však možné toho dosáhnout. Můžete si nechat řasy zhustit, což není zrovna levná záležitost, ale dobrou službu vám udělají i kleštičky na řasy. Prozradíme vám, jak je jednoduché kleštičky na řasy používat. 

Pod řasenku

To nejdůležitější pravidlo pro používání kleštiček je, používat je zásadně před řasenkou, tedy na nenalíčené řasy. V opačném případě hrozí, že se vám řasy polámou a mohou začít také vypadávat. 

Jak používat kleštičky

Použití samotných kleštiček je opravdu jednoduché. A pokud budete dodržovat následující kroky, uvidíte, že z nich budete nadšená.

Natočit

Než se dostane na kleštičky, naneste v první řadě kompletní make-up, včetně stínů a tužky na oči. Teprvé poté přidjou na řadu kleště. V první řadě se uvolněte a nebuďte v křeči. Lehce přivřete oko a vložte řasy do kleští. Několikrát je zmáčkněte, dokud neuvidíte, že jsou řasy natočené. Postupujte od linie řas směrem ke konečkům. 

Zaměřte se na vnější kout

Při natáčení řas se zaměřte na vnější koutek oka. Právě tam většině žen řasy přepadávají, jsou rovné a často dělají smutný pohled. A správně natočené řasy vytáhnou vnější koutek oka směrem nahoru, což dodá sexy pohled.

Zafixovat

Jakmile máte řasy natočené, ke spokojenosti naneste řasenku. Tím je dokonale zafixujete. Řasenka je obalí a díky tomu vydrží natočené prakticky celý den do doby, než je odlíčíte. Na tento krok rozhodně nikdy nezapomínejte. Nesprávným způsobem odlíčení si totiž koledujete o předčasný vznik vrásek. Jak správně odličovat oči, jsme psali zde

Ideální pro dlouhé

Kleštičky na řasy by měly používat zejména ženy s dlouhými řasami. Pro ně totiž bývá obtížné je nalíčit tak, aby nepřepadávaly dolů. Jakmile je ale natočí a zafixují řasenkou, získají tím neodolatelný pohled. A to je přesně to, co chcete, ne?

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod