Podprsenky na spaní jsou hitem. Slibují velké pohodlí a zároveň důležitou podporu prsou

 Móda 
24. ledna 2021 16:20 / Mirka Malá
  1
📷
3 fotografie v galerii
Na prvním místě je pohodlí Depositphotos
Je sice známým faktem, že podrpsenky bychom na spaní nosit neměly, zdá se ale, že díky pandemii, kdy všichni trávíme více času doma, reaguje i móda a přichází s novými, více pohodlnými trendy.

A to se týká rovněž podprsenek. Na trhu se začínají objevovat podprsenky na spaní, které slibují velké pohodlí a zároveň nezanedbatelnou podporu prsou.

Super měkká podprsenka

Módní domy, které se spacími podprsenkami přišly, si totiž všimly, že v loňském roce se více jak zdvojnásobila poptávka po pohodlném domácím oblečení a rovněž po spacích outfitech.

Podprsenka na spaní tak samozřejmě musí být velmi pohodlná. Proto jsou tyto kousky spodního prádla z jemné bavlny, která je pro kůži super měkká. Podprsenky také samozřejmě nemají žádné kostice a jejich střih vychází ze sportovních podprsenek. Jen jsou jemnější, pohodlnější a prsům dávají při spánku nějakou formu podpory.

Podprsenku lze nosit i přes den

Podprsenka na spaní je především ze speciálně vyvinutého materiálu, abychom je při spaní téměř necítily na těle, to ale neznamená, že je nositelná pouze do postele. Samozřejmě v ní můžete spát a vzít si k ní jen spací šortky nebo kalhoty od pyžama, nebo si podprsenku můžete obléknout pod samotné pyžamo.

Spací podprsenky ale můžete nosit po celý den, podobně jako ty sportovní. K džínám a svetru nebo tričku to samozřejmě není žádný problém. Do topu nebo halenky, kde by vaše přednosti měly už přeci jen nějakým způsobem vynikat, si raději oblékněte svoji klasickou podprsenku.

Podprsenky na spaní sice nejsou žádným majstrštykem módních návhářů, jde ale o velmi pohodlné spodní prádlo, které v časech pandemie, kdy trávíme spoustu času doma, přijde rozhodně vhod. Dále čtěte: Nejlepší podprsenky, díky kterým vyhladíte tukové faldíky na zádech.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47