Co napoví vrásky na obličeji o vašem zdraví

 Zdraví 
03. května 2020 12:53 / Eva Vogelová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Vějířky u očí značí, že můžete mít potíže se žaludkem  Depositphotos
Věděli jste, že vrásky o vás mohou odhalit mnohem více, než je váš věk? Skrze linie na obličeji vám tělo posílá varovné zprávy o vašem zdraví. Vrásky dokáží odhalit mnoho fascinujících detailů o našem těle. Zaměřte se hlavně na ty, které jsou na vaší pleti nejviditelnější.

Vývoj vrásek můžete zpomalit různými kosmetickými přípravky, ale rozhodně ne zcela zastavit. Jednoho dne se vám na obličeji začnou objevovat, ať chcete, nebo ne. Podle nich však můžete poznat, co se právě s vaším organismem děje.

Vodorovné čelní vrásky

Ne nadarmo se o lidech, které mají vodorovné čáry na čele, říká, že mají starosti. Skutečně o člověku vypovídají, že zažívá velké množství stresu. Jde o znamení, že byste si měli dát pauzu a odpočívat.

Vodorovné linie na čele jsou přímo spojené se žaludkem. Mohou být známkou toho, že konzumujete velké množství cukrů a tuků, ale pijete pouze malé množství vody. Zaměřte se více na to, co jíte, protože tím očividně svému tělu škodíte.

Svislá vráska nad levým obočím

Svislá linie nad pravým obočím nevěstí nic dobrého. Tato čára je přímo spojená s játry. Znamená to, že vaše játra nejsou v plné síle a měli byste je nějak podpořit. Vyhněte se kávě, kořenitým jídlům a soli. Do svého jídelníčku přidejte hodně sladkého ovoce a nezapomeňte hodně pít.

Svislá vráska nad pravým obočím

Svislá linie nad pravým obočím je přímo spojená se slezinou. Naznačuje slabost a potíže s tímto důležitým orgánem. Povzbudit slinivku můžete sladkými jídly. Dejte přednost zejména exotickým ovocím. Prospěje vám čerstvé i sušené ovoce.

Vráska u kořene nosu

Někteří lidé mají vrásku přímo na kořenu nosu. Znamená to většinou, že jsou náchylní k sezonním i nesezonním alergiím. Vráska na nose může souviset i s libidem. Lidé s touto linií mohou mít nižší sexuální apetit než obvykle.

Vějířky u očí

Vějířky u očí se řadí mezi nejběžnější vrásky. Jde o malé čáry vyzařující ze stran vašich očí. Časté sledování elektronických zařízení je může rychle prohloubit. Vějířky u očí jsou spojené s žaludkem a ledvinami, takže začněte dodržovat pravidelný pitný režim.

Kruhy pod očima

Stačí se špatně vyspat a pod očima se vám objeví nevzhledné kruhy. Pokud je tam máte neustále, měli byste změnit svoji životosprávu. Může vás totiž trápit oběhový systém. Měli byste více cvičit a pít hodně vody. 

Vrásky okolo úst

Vrásky okolo úst jsou spojeny s tlustým střevem, které byste měli nějak podpořit. V tomto případě to naštěstí není nic obtížného. Cvičte, doplňujte do svého těla vitamin D a pijte dostatek tekutin. Dále čtěte: Co vašemu organismus chybí, když se nedokážete soustředit, brní vám končetiny a máte tiky?

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47