Každý outfit skvěle doplní hodinky. Které byste si letos určitě měli pořídit?

 Móda 
13. července 2018 14:41 / Marie Popelková
  0
📷
5 fotografií v galerii
Hodinky jsou skvělým módním doplňkem Shutterstock
V době mobilů už mladí lidé nenosí náramkové hodinky tak často jako dříve. Podle módních návrhářů je to ale velká chyba - hodinky sladěné s outfitem totiž vypadají velmi stylově a dodají zajímavý šmrnc. A tak, jako se módní trendy týkají oblečení nebo bot, dotýkají se také náramkových hodinek. Prozradíme vám, co letos letí.

Nosit na ruce hodinky se opět vrací do módy. Je to doplněk, který není radno podcenit. I zdánlivě nenápadné náramkové hodinky dokáží totiž s celým vaším vzhledem velké divy. A když víte, jak je zkombinovat se zbytkem oblečení, mohou vaši osobnost výrazně podtrhnout.

I hodinky ale podléhají módě. Někdy letí pestrobarevné, jindy jsou v kurzu obří ciferníky nebo třeba digitální hodinky. Pokud tedy uvažujete o pořízení nových hodinek, mohou vás letošní trendy třeba inspirovat. A vzhledem k tomu, že nikdy nejde jen o jeden módní výstřelek, vybrat by si měl snad každý.

Hodinkové trendy 2018

Jednotlivé trendy určují velcí výrobci, kteří v dostatečném předstihu představí své nejnovější kolekce. A co podle nich frčí letos?

Zlato

Zlaté hodinky patří mezi módní stálice. Jsou v kurzu už řadu let a jinak tomu není ani letos. Ani zlato ale nevypadá pořád stejně - vybírat můžete z nejrůznějších odstínů od těch světlých přes sytější až po růžové zlato či rozličné měděné barvy. Ani v jednom případě nesáhnete vedle. In jsou ocelové i keramické řemínky.

Retro

Retro styl vládne módě v mnoha ohledech - v oblečení, obuvi, účesech i make-upu. A hodinky v tomto směru nemohou zůstat pozadu. Bez obav se tak můžete vrátit v čase a dát si na ruku některý z nejúspěšnějších modelů své historie. Tomuto stylu dominují kožené řemínky v neutrálních barvách i jednoduché ciferníky. Výrobci na tento trend velmi pružně reagují, takže výběr nových modelů ve starém hávu je velký. Ale pokud doma najdete staré hodinky po babičce, bude to ještě dokonalejší.

Hodinky jako šperk

Pokud upřednostňujete elegantní a maximálně ženský styl, pořiďte si hodinky, které nápadně připomínají luxusní šperk. S hodinkami, které prakticky nahrazují náramek, budete rozhodně nepřehlédnutelná. Bát se nemusíte ani bohatého zdobení kamínky či perličkami.

Námořnický styl

I námořnický styl je v nejrůznějších obměnách módní už roky. A výrobci hodinek to dobře vědí. Proto pořízením hodinek v námořnické modré neuděláte chybu. A velmi svěže vypadají hodinky v námořnickém duchu kombinované s červenou a bílou barvou. Výborně k tomuto stylu ladí nejen kožené či kovové řemínky, ale i mladistvé textilní. O nesmrtelném námořnickém stylu jsme blíže psali zde.

Pánský styl

Sportovně založené ženy zase ocení trend dámských hodinek, které nápadně připomínají ty pánské. A to nejen robustními výraznými ciferníky, ale i koženými řemínky v hnědých nebo černých barvách.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve