Chce mít vaše holčička barevné vlásky? Se správnými přípravky ji to můžete bez obav dopřát

 Děti 
28. listopadu 2018 11:01 / Šárka Sokolská
  1
📷
5 fotografií v galerii
Snad každá holčička chce vypadat jako její oblíbená hračka Shutterstock
Snad každá holčička se chce podobat své mamince nebo vypadat jako její nejzamilovanější princezna. Chce mít vaše dítě barevné vlásky jako máte vy nebo panenka? Tak jestli ji chcete překvapit a udělat jí radost, zkuste produkty, které jejím vláskům neublíží.

Líčidla i laky na nehty pro děti se už vyrábějí. Ale co když chce vaše malá ratolest mít třeba růžový proužek ve vláskách? I na to je řešení. Stačí sáhnout po přípravcích, které můžete z vlasů pak vymýt. Na výběr máte hned několik produktů. Ovšem pozor, nepleťte si je se smývatelnými, které se však vymývají postupně.

Také tuto větu slýcháváte doma od své malé slečny, která se ráda fintí?

Barevné pudry 

Jde o relativně novinku, která má velkou výhodu v tom, že jde skutečně velmi snadno vymýt. Navíc se pudry dělají v široké škále barev a odstínů, takže si vaše princezna snadno vybere. Aplikace takových výrobků je jednoduchá, pro výraznější barvu je lepší pudr aplikovat na mokré vlasy. A už je jen na vás, jestli dítku uděláte jenom jeden proužek nebo třeba jenom konečky. Barevné pudry můžete použít i vy. Stačí, když je zažehlíte žehličkou na vlasy a barva vám vydrží i několik dnů.

Není křída jako křída

Podobně jako je tomu u barevných pudrů, fungují na stejném principu i barevné křídy. Samozřejmě ty, které jsou určené pro vlasy. I v tomto případě se barva nanáší na mokré vlasy. Jenom mějte na paměti, že křída skutečně na vlasech drží, a to až několik dní.

Voskujte barevně

Lesklé a chráněné vlasy. To slibují barevné vosky, kterými můžete vykouzlit krásný a hlavně barevný účes. Vybrat si můžete také hned z několika zářivých odstínů, například extravagantní zelenou, modrou, fialovou, ale i bílou, šedou nebo červenou. Opět se dají velmi snadno vymýt. 

Sprejem je to raz dva

Nejrychlejší variantou jsou spreje na vlasy. I zde nabízejí výrobci celou škálu barev a odstínů. Výhodou sprejů je, že během chvíle můžete mít doma ze své malé holčičky třeba Elsu nebo Zlatovlásku. Nastříkat sprej můžete na vlasy hned i v několika odstínech. Fantazii se tady meze nekladou. Navíc se dají koupit i se třpytkami. A pokud už se to vaší princezně nebude líbit, stačí vzít šampon a snadno z ní budete mít zase malou holčičku. Nezapomeňte, že i o vlásky vašich dětí je potřeba dobře pečovat a volit skutečně kvalitní šampony. O tom, podle čeho vybrat ten spravný přípravek, jsme psali zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47