Patříte mezi milovnice módy? Tak to by vám tyto zimní vychytávky určitě neměly uniknout

 Móda 
23. ledna 2018 10:15 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zimní móda a styl mohou jít ruku v ruce Pexels
Když udeří pořádná zima, je potřeba své tělo dobře zahřát. Můžete u toho přitom vypadat velmi stylově! Existuje totiž několik módních doplňků, které jsou nanejvýš praktické, ale na druhou stranu jde o slušivé kousky, ve kterých zazáříte.

Pokud nechcete hazardovat se svým zdravím a do mrazivého rána vyrazit s holým krkem a bez čepice, budete se muset poohlédnout po nějakém teplém oblečení.

Naštěstí jsou k dostání i nejrůznější drobnosti, které stoprocentně zahřejí a přitom v nich nemusíte vypdat jako nabalená neforemná koule. Naopak - různé barevné šálosvetry, veselé kapuce nebo trochu střelené kulichy jsou módní doplňky, které by neměly chybět v šatníku žádného zimomřivého znalce módních trendů.

V zimě obecně platí, že nejlépe funguje navrstvené oblečení. Čím více vrstev, tím větší teplo. Celý outfit pak lze doladit teplými doplňky, které vám dodají ten správný šmrnc. O tom, že i oblečení na lyže podléhá módním trendům, jsme psali zde.

Kapuce není jen pro parádu

Stylová dvouvrstvá kapuce s vyšitou a našitou dekorací je skvělým pomocníkem proti chladným dnům, ale zároveň poslouží i jako módní doplněk, který zvýrazní originalitu vašeho stylu.

Zimní kapuce je ideálním módním doplňkem, který dokáže oživit zimní outfit, doplnit třeba černý, jinak nevýrazný kabát. Navíc je kapuce dvouvrstvá, ušitá z teplounké bavlny a vystlaná fleecem, takže na krku hřeje jako šála a ochrání dokonale před větrem a sněhem.

Šálosvetr

Šálosvetr je jedinečná zimní vychytávka, která je nejen krásná, ale po celou zimu také úžasně hřeje a zpestřuje jakýkoliv outfit. Skládá se z rukávů, které si můžete natáhnout přes libovolné tričko, mikinu nebo i kabát (rukávy jsou pružné) a širokého pruhu pletence, který si obtočíte kolem krku buď jako pončo nebo jako klasickou dlouhou šálu. Všechno dohromady pak tvoří úžasný doplněk, který poutá pozornost. Šálosvetr si navíc můžete podle svého vkusu uplést i sami nebo o to někoho požádat.

Kulich

Kulich je pokrývka hlavy, která v módním světě snad nestárne. V různých drobných obměnách je pořád in.

Vyberte si takový, který odpovídá vašemu stylu a nebojte se bláznivých barev a módních variací.

Některé kulichy mají dokonce i vyměnitelnou bambuli, takže můžete vzhled kulichu měnit podle nálady.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47